LAZAR RISTOVSKI ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Legendarni glumac otkrio kako se oseća!

Autor:

Zabava

04.08.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac Lazar Risovski razboleo se od koronavirusa, a sad je otkrio i kako se oseća!

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Bilo mu je loše: Lazar Ristovski

Naš glumac Lazar Ristovski otkrio je da je pozitivan na koronavirus od kog se još uvek oporavlja iako više nema temperaturu i testovi su mu negativni.

Za "Kurir" je ovaj glumac otkrio kako se izborio protiv ovog teškog virusa:

-Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Pre nedelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam hteo da uzimam antibiotike. Evo, posle nedelju dana sam bio na kontroli na istom mestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta. Ovo je samo moj slučaj.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ali se lako izborio sa virusom!

Pre osam meseci kroz isto je prošla i njegova supruga Danica.

-Podnela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva lekara, mora da se izdrži, da se izvuče poslednji autom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila pre svega dobra sebi, a onda i drugima – pričala je ona tada, prenosi pomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading