OTKRIVAMO! Kija Kockar obelodanila u kakvom je odnosu sa Draškom Stanivukovićem!

Autor:

Zabava

03.08.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar uhvaćena je sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, od kog se u poslednje vreme ne odvaja, a sada se zajedno provode na crnogorskom primorju, oglasila se Republiku i otkrila sve o njihovom odnosu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kija Kockar

 

Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija ''Zadruga'', poznatija kao bivša žena Slobe Radanovića, posle niza neuspešnih veza nakon braka, rešila je da ''puca'' na visoko, te se sprijateljila sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, sa kojim očigledno ima i više nego prisan odnos.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Draško Stanivuković

 

Naime, njih dvoje se već neko vreme prate na društvenoj mreži Instagram, gde jedno drgom redovno lajkuju fotografije, a sada su odlučili i da letnji odmor provedu zajedno, te uživaju na crnogorskom primorju, gde su uhvaćeni kako se zajedno kupaju, a onda se Kockareva pridružila mladom gradonačelniku na skuteru i obgrlivši ga čvrsto oiko struka uputila se u vožnju Jadranom.

Kija se oglasila za Republiku i prokomentarisala ovo iznenadno prisno druženje:

- Ne vidim nista čudno što se vozim na skuteru sa Draškom..Šta je u strašno?! Mi smo prijatelji, dalje ne bih da komentarišem - rekla je Kockareva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading