(FOTO) OTKRIVENO KO JE OTAC MARIJE KARAN: Njemu duguje sve, PRVO JE KRENULA NJEGOVIM STOPAMA, PA NAPRAVILA DRASTIČAN PREOKRET!

Autor: Republika

Zabava

15.07.2021

11:15

Ovo je otac Marije Karan koji je zaslužan za njenu karijeru!

instagram.com/marakaran
Marija Karan

Otac Marije Karan je poznati doktor iz Like, koji je najviše zaslužan za uspeh popularne glumice. Koračajući očevim stopama Marija je isprva želela da se bavi medicinom, stoga je upisala Zemunsku gimnaziju prirodni smer, ali već na trećoj godini shvatila je da je medicina ne zanima već drama i poezija te je krenula na časove glume, što je odredilo njen dalji put.

Mada tata Steva Karan, kao i mama medicinska sestra Dobrila isprva nisu bili za to da se Marija bavi neizvesnom profesijom, naposletku, videvši kolika je njena želja, su je podržali i danas su njen najveći oslonac.

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: “Ne nikako”. Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica, koja ne krije da sve što joj se na profesionalnom ali i privatnom planu dogodi voli da podeli sa roditeljima.

Već nekoliko meseci, zbog rada na seriji “Dinastija”, Marija je sa sinom Markom Leom u Beogradu, a gotovo da ne propušta nedeljna okupljanja sa porodicom, kojima prisustvuje i njen stariji brat.

Da uživa u društvu roditelja, posebno oca kojem duguje sve i od koga je nasledila temperament, Marija je pokazala nedavno objavivši jednu od svojih omiljenih fotografija sa njim, nastalu tokom večere u jednom restoranu u Budimpešti, prenosi Story.

Instagram/printscreen

Komentari (0)

Loading