MISTERIJA GROBNICE ĐUZE STOJILJKOVIĆA: Kremiran je u strogoj tajnosti, NJEGOVA SUPRUGA ŠOKIRALA ZABRANOM DA SE ZNA GDE JE GLUMAC POKOPAN!

Autor:

Zabava

30.06.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miserija grobnice koja je šokirala sve!

Foto: youtube.com/printscreen
Đuza Stojiljković

Jedan od najcenjenijih glumaca na ovim prostorima sahranjen je u tajnosti, a skoro godinu dana nakon njegove smrti prijatelji i kolege nisu znali gde mogu da mu zapale sveću

Bard jugoslovenskog glumišta Vlastimir Đuza Stojiljković preminuo je 17. juna 2015. godine u Beogradu, a njegovi ostaci su kremirani u strogoj tajnosti. Tako je bilo i s polaganjem urne, na koje nisu pozvani ni Đuzini najbliži prijatelji.

Glumčeva supruga Dušanka Stojiljković odlučila je da urnu s pepelom položi u grobnicu sa ostacima svojih roditelja Živka i Vere Vranjanac.

Đuzin prijatelj s klase, kolega i imenjak Vlastimir Vlasta Velisavljević nije prisustvovao ni kremaciji ni polaganju urne, a sasvim slučajno je saznao gde počivaju Đuzini ostaci.


— Niko nije znao gde je sahranjen, ali saznalo se. Jedan električar iz Ateljea pratio je Dušanku kad mu je davala 40 dana. Sedeo je pred njenom kućom i čekao da ona krene na groblje. Sad znamo gde je i mogu da odem da mu upalim sveću — rekao je Vlasta pre nekoliko godina za Kurir.

On je istakao i da čuvenog glumca pred kraj života prijatelji nisu obilazili jer njegova supruga to nije želela.


— Obilazio sam ga. Dušanka je zabranila svima da ga posećuju, ali meni nije mogla. Rekao sam onom upravniku: "Nemojte da se šalite, ko meni može da zabrani da vidim Đuzu". Kaže on da su se oni tako sporazumeli s familijom — ispričao je Vlasta tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading