OBELODANJENI DETALJI UPOZNAVANJA VOJINA I SLOBODE: Ovo do sada niko nije znao, MIĆALOVIĆEVA NIJE BILA ZAINTERESOVANA ZA GLUMCA!

Autor:

Zabava

30.06.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je počela priča Vojina i Slobode!

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih glumačkih parova na domaćoj javnoj sceni.

Njihova ljubav krunisana je rođenjem ćerki bliznakinja, koje su nazvali Vera i Mila, a njih dvoje uvek ističu da im je porodica najvažnija.

Zanimljivo je da nije u pitanju bila ljubav na prvi pogled. Ipak, brak ovog para može poslužiti kao primer, a nikada ih nisu pratili skandali i turbulencije.

Upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice jer su tada oboje imali partnere.

Poznanstvo iz “Zone” pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma “Pljačka Trećeg rajha” u blisko prijateljstvo.

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a na leto 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu. Kasnije su stupili u brak, a potom su na svet stigle Vera i Mila.

Pre nekoliko godina gostujući u jednoj emisij, Vojin Ćetković se prisetio trenutka kada je prvi put ugledao Slobodu na snimanju.

– Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao, lepa je, ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio – govorio je Vojin.

– Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali je smekšala – kroz smeh je poručio tada Ćetković, a prenosi Glossy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading