SESTRA MU IZGORELA U POŽARU! Srpski glumac živeo u NEHUMANIM USLOVIMA, sve je progutala vatrena stihija i ZAVILA GA U CRNO!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.06.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča poznatog srpskog glumca mnogima će naterati suze na oči.

Foto: youtube.com
Ljubivoje Ljuba Tadić

Prvak Narodnog pozorišta Ljubivoje Tadić stanovao u nehumanim uslovima s majkom i nepokretnom sestrom, koja je stradala u požaru.

Pre šest godina javnost je veoma potresla nesreća koja se dogodila srpskog mlumcu Ljubivoju Tadiću koji je godinama u stanu u centru Beograda živeo s majkom i nepokretnom sestrom. U stanu nisu imali struju, već su se pomagali svećama. 

Upravo od upaljene sveće krenuo je požar koji je odneo i veliku žrtvu.  Ljubina sestra Maja je poginula, a njegova majka zadobili teške opekotine, komšije ne mogu doći sebi od šoka.

- Dve godine nisu imali struju, a pričalo se da im je isključena zbog duga koji je bio veći od milion dinara - govorile su tada glumčeve komšije za domaće medije.

I sam Ljuba nakon ove tragedije završio je u bolnici. Ljuba Tadić je tada zadobio opekotine lica i glave jer je iz buktinje pokušavao da spase nepokretnu sestru. On je nakon ove nesreće smešten u bolnicu za plastičnu hirurgiju, dok je njegova majka u teškom stanju prebačenai na intenzivnu negu Urgentnog centra. Pretpostavlja se da je požar izazvala sveća koja je zapalila krevet, nakon čega je planuo ceo stan.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading