KREDIT ZA STAN I POZORIŠTE SU GA ODVELI U GROB! Potresna ispovest MANDINOG BRATA koja će vas slomiti

Autor: Republika.rs

Zabava

18.06.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre pet godina iznenada, na sceni pozorišta preminuo je čuveni glumac Milorad Mandić Manda, a njegov brat u emotivnoj ispovesti progovorio je o svim nedaćama koje su ga sustigle.

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ
Milorad Mandić Manda

Mlađi brat  Milorada Mandića Mande, Nenad kaže da je glumca u smrt odvela konstantna tenzija i pritisak koje je imao zbog kredita u švajcarcima, kao i problema u vezi sa renoviranjem pozorišta "Boško Buha". 

Finansijski problemi narušili su glumčevo zdravlje, što je na veliku žalost uzrokovalo tome da Manda tog 15. juna 2016.  godine iznenada premine usred igranja predstave.

-Kredit za stan i pozorište su ga odveli u grob! Postao je 2014. godine upravnik pozorišta koje nije renovirano od Drugog svetskog rata. Mnogo je želeo da ga sredi, sam je jurio sponzore. Celog sebe je davao, sa majstorima je ostajao do tri, četiri ujutru i radio barabar sa njima - počeo je Nenad priču za Informer, pa dodao:

- Kada se oženio Anjom, digao je kredit i kupio stan. Ali pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguanje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaratiti taj novac. A gde su ostali troškovi?  - govori Mandić.

Nenad i Milorad bili su nerazdojni, a glumac je uvek vodio računa o njemu:

- Bio mi je sve u životu. Ostali smo 1987. godine bez oca, pa je Manda preuzeo brigu o meni. Bio je moja zvezda vodilja. Razmišljao sam da prodam sve što imam i odem na Zlatibor da čuvam ovce. Svaki put kada idem kod njega na groblje, osećam se kao da me neko drži za gušu. U mojoj glavi je on otputovao. I sve mislim, vratiće se za koji dan, pa ćemo videti. A onda, odem na groblje i ta prokleta stvarnost me lupi po glavi. I onda se zarozam, pune oči suza. Najviše volim da osem sam, da se ispričam sa njim o stvarima o kojima nismo stigli da pričamo - zaključio je Nenad u potresnoj ispovesti za pomenuti medij.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading