LEKARI SE BORILI ZA ŽIVOT MIKIJU MANOJLOVIĆU! Samo pukom srećom je glumac preživeo veliku dramu!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.06.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Manojlović samo je čudom ostao živ, rekari kažu da je njegov slučaj jedan u hiljadu.

Foto: youtube.com/printscreen
Miki Manojlović

Sina Mikija Manojlovića, glumački par Zora i Ivan su dobili u Nišu. Kako priča glumčeva majka, on je jedva ostao živ  na rođenju s obzirom na to da je imala veoma težak porođaj.

- Mikija sam tamo rodila, ali i jedva preživela porođaj. Lekari su rekli da je to jedan od hiljadu slučajeva da i majka i beba ostanu živi - ispričala je njegova majka u jednom intervjuu pre petnaestak godina.

 

Njegovi roditelji su tada objasnili da su hteli šestoro dece, ali se njegova majka razbolela, dobila je tuberkulozu i dve godine je bila u koritu. Mikija je tada pazila baka Mari, Francuskinja, koja je uvek vodila računa da joj sinovi budu lepo obučeni, piše Glossy.

Miki je dete pozorišta, glumom je zadojen od prvog dana.

 

- U Niškom pozorištu smo imali sve, čak i toplu vodu. Presvlačila sam ga i dojila u garderobi, u pauzama. Miki je dete pozorišta. Sve smo podredili njegovom srećnom detinjstvu. Moj sin je uvek imao doručak, ručak i večeru. I našu ljubav. Znalo se - kuća, pozorište, kuća. Nisam htela slavu, a dete da mi se drogira. Bio je skroman toliko da me je nervirao. Odemo u poslastičarnicu i ja ga pitam: 'Šta ćeš, sine, da kupi majka?”, a on kaže: 'Vodu”. 'Kakvu vodu?”, iznerviram se ja, a u suštini smo i Ivan i ja takvi, skromni. I naš Miki je, stvarno bio i ostao, jedno normalno, skromno biće - ispričala je njegova majka svojevremeno zamedije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading