(VIDEO) IZBIO HAOS U PORODICI MIRKE I VUJADINA: Trudnoj glumici pukao film zbog supruga, NE ŽELI VIŠE DA TRPI NJEGOVE NOĆNE IZLASKE?

Autor:

Zabava

18.06.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mirki prekipelo zbog Vujadina!

 

Foto: instagram.com/savicvujadin
Mirki pukao film zbog Vujadina!

Mirka Vasiljević je u petom mesecu trudnoće i čeka devojčicu. Glumica i njen suprug Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put, a trenutno se nalaze u Beogradu jer fudbaler ima pauzu.

Mirka na rubu živaca zbog Vujadina!

Kako Star saznaje, bračni par je imao žučnu raspravu i to sve zbog Vujadinovih čestih izlazaka.

–Mirka je i previše tolerantna, jasno joj je da Vujadin voli noćne izlaske i provod i da zbog treniga i posvećenosti fudbalu nema prilike da često izlazi, pa kada dođu u Beograd on koristi to vreme kako bi se izludovao. Međutim, Mirka je sada trudna i razdražljiva, pa je nedavno imala svađu sa Vujadinom. Oni su iz Ljubljane gde Vujadin trenutno ima fudbalski angažman, došli u Beograd jer su bili kumovi na venčanju fudbalera Aleksandra Mitrovića. Ostaju ovde mesec dana jer toliko traje pauza – priča za Star izvor blizak paru i dodaje:

–Savić je od kada su došli svako veče izlazio, išao na after partije i dolazio ujutru kući. Mirka mu je zamerila to i rekla mu je da treba da ima više obzira prema njoj pošto je u drugom stanju i da treba da ustaje ranije kako bi bio sa decom. On joj je rekao da je željan društva i izlazaka i da treba da ga razume, na šta je ona baš burno odreagovala i rekla mu da je previše tolerantna i da nijedna druga ne bi toliko trpela. Objasnila mu je da nema problem da izlazi, ali isto tako do ponoći da se vrati kući i da ustane ranije i bude sa klincima. Objasnila mu je da je i ona željna društva i da će sada ona da izlazi sa drugaricama na kafe i večere, a da će on da čuva decu. Vujadin nije hteo da se nastavlja, jer ne želi da nervira Mirku koja je trudna – zaključio je izvor.

Pogledajte kako je Nina Đogani zaplakala od sreće zbog rođenja Lunine ćerke:

Komentari (4)

Loading
Rade

18.06.2021 21:51

A rekla si u stilu da žena mora da ćuti i trpi, a dasa je to zloupotrebio. Okreni se, svet je veliki, nije on ni jedini ni bolji od tebe.

dusko dugousko

19.06.2021 03:44

Evo, ja ne izlazim nikad. Odem u toku dana u nabavku i celu noc sam kod kuce. Mozes kod mene da se preselis.

Milutin

19.06.2021 09:46

Ako ćeš pravog muškarca onda treba da trpiš njegove izlaske...ili da nađeš papučara.

Ivan

19.06.2021 09:55

Sad kad si naradjala ceo vod, sad čuti i trpi jer za bolje i nisi kad si sa tim primitivcima porodicu pravila. Umisljena elita a praziluk Im viri iz zadnjice.