(FOTO) DVE LEGENDARNE GLUMICE KRILE NERASKIDIVU VEZU: Bile VIŠE OD KOLEGINICA, javnost ne može DA VERUJE!

Autor: Republika

Zabava

14.06.2021

09:45

Ceca Bojković i Vesna Čipčić imaju posebnu vezu.

Tanjug/T. VALIČ, S.Radovanović
Svetalana i Vesna se okumile

Iskusna publika kraj malih ekrana dobro poznaje legendarne glumice Svetlanu Bojković i Vesnu Čipčić, ali malo ko od njih zna da njih dve osim što su koleginice, spaja posebna veza.

Ne samo da su njih dve velike prijateljice iza scene, nego su i dvostruke kume. Naime, Svetlana je krstila i venčala Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Aleksandru Anju i sina Ivana Alača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

- U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što "zagađuje" dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na "simbiozu", računicu, kalkulaciju. Družim se s mojom kumom Vesnom, Gordanom Janjić iz Narodnog pozorišta, Brankicom Vasović, Cisanom Murisidze - istakla je svojevremeno Bojkovićeva za domaće medije.

printscreen/instagram
Slavne glumice sa ćerkama u provodu

Kćerke slavnih glumica, koje u profesionalnom smislu idu stazama poznatih majki, takođe su bliske, a javnost je svojevremeno oduševila fotografija majki i kćerki kako uživaju u noćnom provodu. Uz Cecu i Vesnu su bile mezimice Anja Alač i Katarina Žutić.

Komentari (0)

Loading