ZABORAVI GDE SE PARKIRALA, PA ISPITUJE LJUDE: Komšije Seke Sablić otkrile s kakvim PROBLEMOM SE GLUMICA SUOČAVA!

Autor:

Zabava

05.06.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uloge po kojima je ljudi prepoznaju i s kojima je često poistovećuju odavno su dostigle kult, ali malo je poznato je glumica Jelisaveta Seka Sablić podjednanko zanimljiva i u privatnom životu.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Seka Sablić obožavana i u komšiluku

Sekine komšije oduševljene su njom i tvrde da je veoma ljubazna i uvek nasmejana:

- Gotovo svakodnevno vuče kolica sa pijace, voli da ode na Kalenić da pazari, tu je često i sretnem. Mnogi se iznenade kada je ugledaju da bira voće i povrće i popriča sa ljudima čija je stalna mušterija. Nekako je narodna i zabavna, donosi radost ljudima. Spremna je za šalu i uvek ume da izmami osmeh – rekla je jedna Sekina komšinica za Blic.

- Seka je puna razumevanja i saosećanja, svi u komšiluku je volimo. Uvek je raspoložena za razgovor i šalu, spremna je svima da pomogne. Jedno vreme je bila i predsednica stanara u zgradi, ali je zbog brojnih obaveza morala da napusti tu poziciju. Nije imala dovoljno slobodnog vremena da bi se povetila, ali ipak, uvek je tu da se bori za dobrobit stanara u zgradi, ali i komšija. Nije od onih koji će okrenuti glavu na nepravdu i zanemariti ako se nekome nešto loše dešava. Srčana je i zaista dobar čovek – dodala je žena koja živi u istoj zgradi kao i glumica.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ne zna baš uvek gde parkira automobil... Seka

- Ovde ćete o njoj čuti samo reči hvale. Nisam imala loša iskustva, nikada neki nesporazum. A eto, godinama smo komšinice. Istini za volju, ne kafenišemo zajedno, ali se često sretnemo na ulici, nekad i razmenimo neku reč. Ni sa kim u komšiluku ne razgovara o svojim ulogama da ih ne guši svojim obavezama i zadacima, ali neke za koje zna da vole pozorište pozivala je na premijere i poklanjala im ulaznice za predstave – istakla je komšinica za pomenuti medij.

I jedan mladić koji živi u istoj ulici kao Sablićeva ispričao je anegdotu vezanu za nju.

- Ona je godinama ostala prava dama. Na ulici je uvek vidim doteranu, fino odevenu. Brzo hoda, žuri, par puta sam joj se od srca nasmejao kad zaboravi gde se parkirala, pa ispituje ljude. Čak ni tada ne ume da bude drčna i ljuta, sve to deluje onako komično! Deluje da zna puno ljudi, često joj se jave u prolazu, ali prepoznaju na ulici, pa je zaustave da je nešto pitaju ili da se slikaju sa njom. Nije uobražena, uvek stane sa svima, ne ponaša se kao zvezda – zaključio je on za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading