(FOTO) ODRŽAN POSLEDNJI POMEN BATI ŽIVOJINOVIĆU U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA: Porodica i prijatelji se skupili u velikom broju!

Autor:

Zabava

22.05.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji pomen Bati Živojinoviću u Aleji velikana..

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Poslednji pomen Bati Živojinoviću u Aleji zaslužnih građana..

Porodica Velimira Bate Živojinovića danas je dala petogodišnji pomen na Novom groblju u Aleji velikana gde je sahranjen.

Sin Miljko Živojinović je došao među prvima, Branko Ružić i Dragan Petrović Pele, Vesna Jugović su takođe stigli na pomen.

– Ovo će biti poslednji pomen koji će biti održan u Aleji zaslužnih građana, planiramo na jesen ako nam dozvole uslovi da ga prebacimo u selo kod Mladenovca gde mu je sahranjena supruga – rekao je Miljko, sin Bate Živojinovića.

Podsetimo, legendarni glumac Velimir Bata Živojinović preminuo je prošle godine u 84. godini života. Bio je jugoslovenski i srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac. Na filmskom platnu debitovao je 1955. godine u filmu “Pesma sa Kumbare”, a prenosi Objektiv.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Pomen Bati Živojinoviću
RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Vesna Jugović na pomenu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading