PORED ĐORĐA SAM BIO DECENIJAMA, OBOŽAVAO GA OD DETINJSTVA! Minja Subota slomljen nakon vesti od smrti Đorđa Marjanovića!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Minja Subota veoma se potresao zbog smrti muzičkog velikana Đorđa Marjanovića koji je preminuo danas od posledica koronavirusa.

RepublikaFoto: facebook.com/150minuta
Minja Subota potrešen zbog smrti umetnika Đorđa Marjanovića

Minja Subota veoma je potrešen zbog smrti svog prijatelja Đorđa Marjanovića koji je danas preminuo od koronavirusa.

Voditelj je ispričao koliko je ceo svet voleo Marjanovića i zbog toga što se u potpunosti predao muzici:

- Strašno, čuo sam pre pola sata i veoma sam se potresao. Pored Đorđa sam bio decenijama, obožavao sam ga još od kad sam imao pet godina. U ovom trenutku mogu samo da kažem da je on bio najveća zvezda na ovim prostorima, neprikosnoven, potvrdio je to svojom iskrenošću jer ceo predavao publici i muzici uopšte. Ja sam svedok toga. On se žrtvovao, išao je među publiku, zato ne postoje džabe njegovi Đokisti i oni će nastaviti da ga vole. Ceo svet ga je voleo! U SSSR-u je bilo mnogo naših zvezda koje su bile voljene, ali niko kao Đorđe, to je neverovatno koliko su ga obožavali. To nije slučajno, jer je on bio pošten umetnik – ističe Subota za 24sedam.rs

O karijeri Marjanovića definitivno se ne može govoriti ukratko, ali ono što je Minja želeo još da istakne, jeste i da je sa Đorđem bio kum.

- Moj brat Saša i Đorđe su bili kumovi, mnogo je voleo mog brata i bio vezan za njega. Kad se razboleo, ja sam održavao kontakt sa njegovim Đokistima, pratio sam svaki njegov rođendan i i jubilarne koncerte. On je bio duša svih nas. Pošto je sa nogama imao problem poslednjih godina, on nije hteo da dođe da peva, jer nije želeo da sedi u publici, odnosno ako ne može da bude na bini – zaključio je Subota kratko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading