U SRBIJI SE SNIMAJU NISKOBUDŽETNI FILMOVI: Nikola ĐURIČKO o internacionalnoj karijeri, otkrio s kojom ZVEZDOM snima ČAK TRI SCENE!

Autor:

Zabava

12.05.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac željan novih izazova.

 

Foto: youtube.com/printscreen
Nikola Đuričko gradi karijeru u Americi

Srpski glumac i voditelj Nikola Đuričko odlučio je da, pre deset meseci, napusti Srbiju. Trenutno je sa porodicom u Los Anđelesu, a gostujući na jednom potkastu otkrio je zbog čega se, u petoj deceniji, odlučio za internacionalnu karijeru.

- Mi kad napravimo nešto u Srbiji, to jedino možda hoće da gleda neko u Jugoslaviji. Netfliks, HBO i Amazon sada gledaju ceo svet. Sad me vozi golfkarom asistent kroz Sonijev studio i pita šta ću da jedem za ručak. To su sitnice da bi ti svoj posao radio dobro - kaže Đuričko.

U prošlosti je igrao i sa Bred Pitom, ali to ne smatra važnim.

Foto: instagram.com/nikoladjuricko
Uzbuđuje ga saradnja sa Džefrijem Rašom... Nikola

- Moj najveći uspeh je što se pojavljujem u "Saut Parku" (smeh). Volim da radim u Srbiji, ali mi je bio potreban novi izazov. Kod nas su honorari sve manji, a stalno snimamo niskobudžetne filmove. Nije to pitanje honorara, već da ti imaš da se spremiš šest meseci za neku ulogu. Mene sad uzbuđuje što imam tri scene sa Džefrijem Rašom i da vidim da li mogu da igram s njim na jeziku koji nije moj - priznao je Đuričko.

On kaže da je u Srbiji prestao da se loži na svoj posao.

Foto: instagram.com/nikoladjuricko
Nikola Đuričko

- Nisam mogao više da kukam. Godinama radim s agentom u Londonu. Izgubio sam film s Gerijem Oldmanom zbog britanske vize. Aplicirao sam onda za zelenu kartu. Utisak mi je da se ovde puno radi. Prošao sam na oba kastinga na koje sam izašao. Možda je to početnička sreća - kroz osmeh objašnjava popularni glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Remax

12.05.2021 16:25

Jel ste sigurni da se pojavljivao u "South Park"? Znam za "Stranger Things", ali za ovo nisam znao.