JOŠ JEDNE "ČIKAŠKE PERVERZIJE" U SAVA CENTRU

Autor:

Zabava

24.11.2017

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnje "Čikaške perverzije" osim 29. decembra biće odigrane i 30. decembra (20:00) u beogradskom Sava centru!

RepublikaFoto: Foto Teodora Ćirić
"Čikaške perverzije"

"Čikaške perverzije" reditelja Omara Abua El Ruba 29. i 30. decembra samo nastavljaju trijumfalan niz u Sava centru - hit predstava koja na duhovit način govori, kako ističe Dragan Jovanović, o " ljubavi, prijateljstvu i problemima između muškaraca i žena", u prestižnoj beogradskoj dvorani bila je rasprodata danima unapred u junu, oktobru i decembru 2016. kao i martu 2017. godine.

Dragan Jovanović Gagi scenu delu sa Igorom Đorđevićem, Olgom Odanović i Brankom Pujić.

RepublikaFoto: Foto Teodora Ćirić
"Čikaške perverzije"

- Atmosfera koja vlada pred Novu godinu sjajno odgovara duhu 'Perverzija', i to će biti sjajna prilika da se još malo poigramo sa publikom u Sava centru, da se opušteno oprostimo od ove i poželimo svima mnogo ljubavi u 2018. godini... I naravno "Perverzija", poručuju Gagi, Branka, Olga i Igor.

Koliko Beograđani vole Perverzije govori podatak da su ulaznice za 29. decembar nestale za samo desetak dana prodaje. Ulaznice za dodatne novogodišnje "Čikaške perverzije" 30. decembra u Sava centru već su u prodaji i koštaju 1.000, 1.200 i 1.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading