TANJA BOŠKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Ne možete to očekivati od glumaca, sem ako nisu...

Autor: Republika

Zabava

01.05.2021

13:06

Tanja iznenadila sve izjavom...

Među nama/printscreen
Tanja Bošković

Slavna glumica Tanja Bošković jedna je od onih kojee žiivot nije mazio, a sve se ređe može videti u medijima. U više navrata govorila je bez dlake na jeziku o svim nedaćama sa kojim se susrela, nedavno je pričala o periodu života kada se suočila sa glađu, kao i da "preživljava siromaštvo".

- Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod - rekla je glumica u emisiji "Među nama" i dodala:

- Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalaganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji - rekla je ona.

Boškovićeva je jednom prilikom iskreno otkrila da nikada nije štedela novac već je ulagala u druge stvari i svoju decu.

- Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad se nisam bavila da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da recimo napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smislu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto - ispričala je u emisiji "Balkanskom ulicom".

Komentari (0)

Loading