DONACIJU OD 3.668.550 DINARA DOBIĆE OVA USTANOVA: Olivera Balašević pojaviće se javno prvi put nakon smrti supruga

Autor: Republika.rs

Zabava

22.04.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Balašević preminuo je u februaru ove godine, a njegova udovica Olivera, nije se pojavljivala javno od tad.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Olivera Balašević obratiće se javno po prvi put...

Udovica Đorđa Balaševića, Olivera, prvi put pojaviće se u javnosti nakon smrti legendarnog pevača i kantautora, a povod za to je njeno neverovatno delo.

Pevač je svojoj porodici ostavio veliku svotu novca. Balaševići su nakon razmišljanja šta da rade sa novcem odlučili da doniraju Akademiji umetnosti u Novom Sadu 3.668.550 dinara u audio-video opremi. Odluka da baš ovoj instituciji daruju takvu pomoć pala je jer su se tamo školovale dve njihove ćerke, Beba i Jovana.

 

Prilikom donacije, Olivera će se obratiti prisutnima, te će to biti njeno prvo javno pojavljivanje od kad je Đole preminuo, 19. februara, ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
IS

22.04.2021 10:11

Lepo, time će ublažiti kritike za ogromnu lovu koju su dobili za film, a sva prava zarade od filma bez poreza, kao, ostavili sebi. Baš lepo, ovaj gest će umanjiti ljutnju onih koji još uvek gunđaju za film. Ne znam u NS, ali u ZR more njih gunđa, sve o lovi za film znaju, a niko da mi objasni.

Zrenjopet

23.04.2021 13:13

@IS - Isiote, kako to da svi znaju, a ti baš ništa? Gunđalo jedno neopevano.

Zrenjaninac

23.04.2021 12:47

Svaka vam čast, Balaševići. Đole bi bio ponosan na vas. Još da takav ponos pokaže i grad Novi Sad, pa da neku ulicu ili trg nazove njegovim imenom pre nego što mu se pesme pojave u čitankama. I Zrenjanin (koga je Đole opevao više od svih pesnika zajedno) bi mogao da se pokaže. Za početak, na primer, da onaj bezimeni most kod SUP-a (gde Olja beše zaprošena) nazove njegovim imenom.