LEČIĆ NE SME DA IZAĐE IZ STANA, SAKRIO SE OD SVIH: Isplivali novi detalji predatora, TRAŽE NJEGOVU GLAVU I VEŠANJE!

Autor: Republika

Zabava

17.04.2021

10:34

Novi detalji o Branislavu Lečiću uzdrmali javnost!

youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić
Branislav Lečić ne sme da izađe na ulicu!

Eva Ras jedna je od retkih glumica koja je stala na stranu Branislava Lečića, tvrdeći da Danijela Štajnfeld i Merima Isaković lažu. Glumicu starije generacije ove optužbe mnogo nerviraju, naročito što ljudi Lečića razapinju pre odluke suda.

Eva: „Silovane glumice ne traže pravdu, već Lekinu glavu i vešanje!”

ST/V. LUKIĆ

– Mene ta silovanja žena uznemiravaju. Mislim da su one malo pomešale šta je s*ks, šta ljubav, a šta silovanje. Ja nisam divljak, ne želim da pričam i osuđujem Leku jer ne znam istinu. Čovek ne sme iz stana da izađe, pa šta da radi kad ga svi osuđu. Nisam ga srela, ni čula, povukao se dok sve ovo traje. Hoće prvo da reši problem koji ga je snašao da bi mogao da stane uzdignute glave i izađe pred narod – objašnjava Eva i iskreno za STAR otkriva kako će se postaviti prema kolegi kada čuje presudu:

– Ovo je strašno, pa ja se plašim da će sutra mene neko da optuži za nešto, da mi otme stan i penziju, a ja ću morati da ćutim. Lečić je u bezazlenoj situaciji. Ove glumice su zle žene! Ne traže pravdu, već Lečićevu glavu i javno vešanje. Ako Lečića osude, neću ga pljunuti, neka sam snosi posledice i neka robija za to što je uradio.

Komentari (2)

Loading
Ja

17.04.2021 14:13

Bako smiri se. Ko tebi za pravo daje da braniš i osuđuješ javno, a istraga još nije završena?? Ili ti nešto smeta..ljubomorna, besna....????

gordana

17.04.2021 15:33

Preteraste ljudi sa tom pricom, koja je usput lazna ili delomicno lazna, a drzqava nam se raspada i mi u njoj. Da li iko vidi prioritete ili imamo razlicite ciljeve.