(VIDEO) PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI MILENE RADULOVIĆ! Nakon potresne ispovesti o silovanju, glumica se pojavila na javnom događaju, evo šta je poručila!

Autor: Republika.rs/Jelena Šijan

Zabava

15.04.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović posle ispovesti o tome kakvu je golgotu prošla od strane Mike Aleksića, prvi put se pojavila u javnosti.

Foto: ST/D. KADIĆ
Milena Radulović

Bioskopski repertoar postao je bogat za još jedno filmsko ostvarenje, ovog puta ruski film "The Superdeep" reditelja Aresnija Sjuhina (Arseny Syuhin), u kom glavnu ulogu tumači naša glumica Milena Radulović.

U prozračnoj haljini puderboje, vitka, visoka, ponosna i lepa, ušetala je večeras na premijeru ovog ruskog ostvarenja. Smešeći se foto-reporterima i pristiglim gostima, stala je na crveni tepih i kroz široki osmeh pogledala u kamere. Podršku mladoj glumici pružile su mnogobrojne njene kolege iz sveta filma, kao i mnogobrojne javne ličnosti. Hristina Popović, Aleksandar Kubura, Aleksandra Tomić, Ivan Zarić sa suprugom Ivanom Bojić, Jelena Trivan i mnogobrojni drugi posetioci uživali su, slikajući se s predivnom Milenom.

 

 

 

- Došao sam da pružim podršku svojoj mladoj koleginici Mileni. Iako su večeras dve velike premijere mojih dragih kolega Bikovića i Milene, ipak sam odlučio da večeras budem ovde - rekao je Aleksandar Kubura okupljenim novinarima.

Glavna glumica ovog, prema svemu sudeći, uzbudljivog filma se pred samo prikazivanje obratila publici.

- Hvala vam mnogo što ste došli da u jeku epidemije gledate još jedan film o epidemiji, što znači da imate živaca, a pre svega, hvala vam što ste došli da me podržite u ovom profesionalnom smislu, što je za mene jako važno. Hvala vam - rekla je pred početak filma Radulovićeva.

 

 

 

"Superdeep" je ostvarenje koje autori karakterišu kao film o preživljavanju, inspirisani kultnim ostvarenjima "The thing" Džona Karpetnera i sage "Osmi putnik", snimano je na originalnoj lokaciji blizu Murmanska na samom severu Rusije, gde su se zapravo i dogodili nauci neobjašnjivi događaji, koji su potom prerasli u narodne legende. Ovaj uzbudljivi misteriozni triler nudi vam svoju verziju priče i razlog naglog zatvaranja jednog od najvećih naučnih projekata Sovjetskog saveza.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milena Radulović i Jelena Trivan

Glumica Milena Radulović je, podsećamo, sredinom januara otkrila da ju je silovao učitelj glume kada je imala 17 godina. Kako je tada ispričala, to se nije desilo samo jednom. Ona je tada ispričala da su ona i nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavile policiji da ih je Aleksić silovao ili seksualno uznemiravao. Aleksić je ubrzo uhapšen. Nakon nje u javnost je izašla i glumica Iva Ilinčić, koja je takođe ispričala strahote koje je doživela u školi glume.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu produžio je za još mesec dana pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću (68), koji se sumnjiči da je silovao i polno uznemiravao ukupno devet polaznica te škole. Prema rečima portparolke suda Mirjane Piljić, pritvor po ovoj odluci može da traje do 11. maja.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
paja

16.04.2021 10:59

jelena trivan je lepša ...