GLAVNI GLUMAC POPULARNE SERIJE PORODICA SKANDALIZOVAO STAVOM O SREBRENICI: Negiranje genocida je BEDNO!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.04.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Isaković oduševio je mnoge ulogom Slobodana Miloševića u seriji "Porodica" koja se emitovala na RTS

RepublikaFoto: Printscreen
Boris Isaković

Glumac koga je Srbija gledala kroz Slobodana Miloševića u seriji "Porodica" iznenadio je mnoge svojim stavom o Srebrenici, a mnogi se pitaju odakle mu ideja da izovara ovakve rečenice u javnosti.


Boris Isaković dao je intervju za jedan srpski magazin u kom je naglasio da je "Negiranje genocida u Srebrenici bedno", a zbog ovih reči mnogi koji su i voleli njegove uloge napali su ga na društvenim mrežama.

Treba napomenuti da je Boris Isaković tumačio i lik generala Ratka Mladića u filmu  „Quo Vadis, Aida?“ koji se bavi događajima u Srebrenici 1995. godine, a ovaj film koji je nominovan i za Oskara izazvao je brojne kontroverze na Balkanu, a mnogi ga ocenjuju kao film koji je Srbe predstavio u najgorem mogućem svetlu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Jovanka

12.04.2021 14:10

E bijedo bijedna!! Beskicmeni licemjeru! A kako nazivas njihovo negiranje genocida nad Srbima? Kako opravdavas (ukoliko si potrosio sekund razmisljajuci o srpskim zrtvama) cinjenicu da cak ni to ubijanje Srba nije osudjeno, a kamoli negiranje istog!! Uzivaj u parama koje si zaradio. Nadam se da ce ti trebati za psihologa da te lijeci od trauma kad te pocnu proganjati duhovi ubijenih! Srba!!!

Odgovori 32 3
goranvm

12.04.2021 21:58

@Jovanka - Da bi se uverili u istinitost laži ovog glumca glasnogovornika koljača Orića dovoljno je da se pogleda ovaj dokumentarni film u kojem sami Bošnjaci objašnjavaju zla i pokolj koji počiniše na srpskim civilima u okolnim selima film : https://www.youtube.com/watch?v=YVvOo4ZzCWc

Milos

12.04.2021 14:44

Totalni promasaj. A i serija isto tako.

Odgovori 28 0
Smederevac

12.04.2021 15:13

Obicna hulja ,olos ,smrad ,prodana dusa -sta reci za ovu ljudsku spodobu -Ko ga jos zove da nesto glumi vredja ceo Srpski narod!!!!

Odgovori 24 3