Znamo je iz KULTNOG filma: Glumica danas LJUBI 23 godine starijeg kolegu, a sada je PROGOVORILA O INTIMI!

Autor: Republika

Zabava

10.04.2021

15:58

Glumicu Janu svi znamo uz kultnog filma, a sad je progovorila o intimi.

instagram.com/janamilosavljevic90
Glumicu Janu svi znamo uz kultnog filma, a sad je progovorila o intimi.

Janu Milosavljević prvi put na malim ekranima ugledali smo kada je glumila malu Zone Zanfirsko, a malo ko zna da je njen otac proslavljeni pevač benda “Galija” Nenad Milosavljević.

Mnogo godina kasnije, Jani je gluma postala životni poziv, pa je i danas gledamo u raznim ostvarenjima, a na taj način upoznala je i svog današnjeg supruga.

Naime, glumica je (31) pre četiri godine upoznala je 23 godine starijeg kolegu – glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

 

 

Glumica je u jednom intervjuu ispričala da njihovo dete prvih mesec dana nije imalo ime.

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je Jana svojevremeno za magazin “Gloria”.

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika.

 

 


Jana je, inače, ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe “Galija”.

Pre Jane, Filip Gajić bio je u braku sa još jednom glumicom. Reč je o Luciji Šerbedžiji, ćerki čuvenog Radeta Šerbedžije.

Lucija i Filip venčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, 2007. godine dobili su sina Sergeja, a tri godine kasnije i ćerku Anastaziju.

- Upoznali smo se još dok smo bili deca. Zajedno smo glumili u kultnoj jugoslovenskoj predstavi KPGT-a “Oslobođenje Skopja“, sa kojom smo otputovali na tromesečnu turneju po Americi. Posle su nam se putevi razišli. Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja - rekao je Filip o Luciji jednom prilikom.

Publika je Janu Milosavljević imala prilike da gleda i u serijama “Vojna akademija” i “Žigosani u reketu”.

 

 

Komentari (0)

Loading