Nova romantična komedija od naredne nedelje na Superstar TV: "Zlatni dani" vraćaju emocije i romantiku na male ekrane

Autor:

Zabava

09.04.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 12. aprila na Superstar TV stiže romantična komedija "Zlatni dani" u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i RTV Pink i izvršnoj produkciji "Stella Production". Serija puna zdravog humora namenjena celoj porodici rađena je po tekstu legendarnog Gordana Mihića, dok režiju potpisuje Marko Sopić. Kroz priču o naizgled običnom paru koji započinje zajednički život, gledaoci će shvatiti da pravo na ljubav ne zastareva, bez obzira na godine i prethodna loša iskustva.

Foto: Promo

U središtu zapleta su mladi biznismen Lale i umetnička duša Maca koji nakon promašenih brakova i samo 48 sati poznanstva započinju zajednički život. Situaciju dodatno komplikuje to što oboje iz prethodnih brakova imaju decu, on tinejdžera Makarončeta, a ona devetogodišnju devojčicu Micu. A kada sve deluje idilično, u njihove živote ulaze Laletova tašta iz prvog braka koja i dalje živi sa bivšim zetom, Macina mama, udovica željna života u prestonici i Laletov otac zavodnik, ali i prijatelji i komšije, koji unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu.  Svi oni zajedno se jako dobro zabavljaju pokazujući da "čovek može biti sretan samo u svetu koji sam stvara".

Radnja serije smeštena je u Beograd danas, ali je vizuelno veoma jasno određena tako da retro estetikom asocira na neka lepša, romantičnija i čednija vremena sedamdesetih godina prošlog veka. Za razliku od ostvarenja koja smo imali priliku da gledamo u prethodnom periodu, "Zlatni dani" nam donose duh prošlih vremena i priču o važnosti porodice, o ljudskoj dobroti, pravu na ljubav, smeh ili suze.

Pored Andrije Kuzmanovića i Tamare Krcunović u glavnim ulogama, likove uz koje ćemo se smejati do suza dočaraće nam Amar Ćorović kao tinejdžer Makaronče i Milica Bašić u ulozi devetogodišnje Mice. Autentičnog bonvivana Tasu, Laletovog oca, tumači Mima Karadžić, dok se u ulozi Macine majke  koja napušta kuću u unutrašnjosti i dolazi u Beograd pojavljuje Snežana Savić. Pored njih, tu su i Aleksandar Radojičić, Jana Milosavljević, Dušanka Duda Gild, Mladen Sovilj, Feđa Stojanović, Ljiljana Stjepanović, Eva Ras i mnogi drugi.

Serija "Zlatni dani" emitovaće se svakog radnog dana od 21 čas na kanalu Superstar koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading