GLEDAO SAM KAKO IZVOZE VELIKI KOMBI S MRTVIMA: Rambo Amadeus progovorio o borbi s KORONOM!

Autor:

Zabava

04.04.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Rambo Amadeus jedan je od onih koji su imali dosta sreće kada je reč aktuelnom virusu jer iako je završio u bolnici, imao je lakše simtome korone.

RepublikaFoto: Promo foto
Imao pakleno iskustvo s koronom... Rambo Amadeus

Pevač je priznao da je nakon iskustva s kovidom pozaboravljao čak i tekstove svojih pesama:

- Ma, j**em joj ja mater, zaboravio sam pola tekstova pesama, biće šou na koncertu ako mi se pobrkaju - rekao je on za Dnevni Avaz.

Antonije Pušić kako je pravo ime Rambu, proveo je neko vreme u bolnici i to na odeljenju gde su teži bolesnici, a sada otkriva da li je i on bio u teškom stanju:

RepublikaFoto: instagram.com/rambo.amadeus
Zaboravio tekstove svojih pesama...

- Pa, zapravo, nisam, bio sam najlakši bolesnik u sobi praktično. Mada, kad kroz prozor vidite kako pogrebni kombi, i to malo veći, nije za jednu osobu, a izlazi iz bolničkog kruga, nije vam svejedno - dodao je Rambo za pomenuti medij.

- Ništa nelogično se ne događa. Čovečanstvo plaća ceh zbog bahatog ponašanja prema prirodi. Moramo postati pažljiviji i prema prirodi i jedni prema drugima. Ja sam, zapravo, već godinama bio prilično uznemiren gledajući kuda vodi besomučna trka sveta za zaradom, kako se uništava priroda, očekivao sam da se nešto desi. Korona je došla kao kazna i opomena. Naravno, ako svi ne promenimo pogled na život, a usput i navike, onda nismo izvukli pouke - rekao je Rambo Amadeus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading