OTAC JOJ JE UMIRAO DOK JE SNIMALA "PORODICU": Potresna priča Tijane Marković koja je glumila Mariju Milošević

Autor:

Zabava

02.04.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Marković igra ulogu Mariju Milošević u seriji "Porodica".

RepublikaFoto: Printscreen
Tijana Marković igrala je ulogu Marije Milošević...

Serija "Porodica", čija se poslednja epizoda upravo prikazuje, izazvala je veliku pažnju javnosti, što zbog intrigantne priče, što zbog odlične glumačke ekipe. Član te ekipe bila je i Tijana Marković, koja je igrala ulogu Marije Milošević, ćerke Slobodana Miloševića.

Ova uloga bila je zahtevna, tražila je od glumice da prikaže posebnu vezanost ćerke za oca, a ovo je za Tijanu bilo posebno teško.

RepublikaFoto: Promo foto
Bilo joj je teško jer joj je u toku snimanja otac bio u bolnici...

Naime, dok je ona snimala seriju, gde je glumila bliskost između oca i ćerke sa Borisom Isakovićem, njen pravi otac bio je u bolnici. 

- Da, nije bilo lako. Za vreme snimanja moj otac je bio u bolnici, ali znao je da snimam ovu seriju. Bio je vrlo ponosan i rekao mi: “Tijana ti ćeš to dobro da uradiš, ta uloga je za tebe”. I onako me je blagoslovio. Imao je samo pozitvan stav i mišljenje o tome. Žao mi je što on neće imati priliku da gleda ovu seriju, ali ja sam uverena da će da je gleda njemu samo znanim očima. Naravno da to ostavlja traga na srcu i duši, ali ovu ulogu sam posvetila svome ocu i duboko verujem da je ponosan na mene. Kada sam mu rekla da mi je ponuđeno da igram Mariju Milošević, ohrabrio me je rečima: “Verujem u tebe, znam da ćeš taj zadatak uraditi kako treba”. Napustio nas je pre nego što je serija stigla do gledalaca, ali znam da će je videti samo njemu znanim očima ‒ ne krije emocije Tijana i objašnjava kako je našla dodirnu tačku sa Marijom. - rekla je emotivno Tijana za Hello.DOK 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading