POČINJE JOŠ JEDNO OSTVARENJE O SLOBODANU MILOŠEVIĆU, a sada ga tumači mladi glumac!

Autor:

Zabava

02.04.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je nedavno završeno snimanje kraktometražnog igranog filma "Čovek iz Tehnogasa", koji govori o sukobu Miloševića i Stambolića, a novi "Sloba" je isti Milošević!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Isaković u ulozi "Slobe"...

Film je zamisao reditelja i scenariste Vladimira Mančića, a govori o dva direktora istoimenog preduzeća, Slobodanu Miloševiću i Radoju Stefanoviću.

Film stiže ubrzo nakon finala serije "Porodica" koja je privukla svu pažnju javnosti, a novi "Sloba" jeste mladi glumac Nikola Rakočević. 

Foto: youtube.com/printscreen
Tumači novog "Slobu"... Nikola

- Bilo mi je čudno što su me zvali da igram Miloševića kad ne ličim na njega. Međutim, kada su mi pokazali njegove slike iz mladosti, gde je imao crnu gustu kosu i mali zalizak, pomislio sam da je stvarno zanimljiva ta fizička sličnost, posebno kada su mi stavili umetak u kosu-  rekao je glumac.

Ovo je ukratko sinopsis filma. Radnja se zasniva se na događaju iz januara 1970. godine kada se Milošević i Radoje Stefanović, kojeg igra Ivan Isailović, spremaju se za poslovni put u Niš, vozom. Milošević se protivi, ali popušta pod pritiskom generalnog direktora, Ivana Stambolića, kojeg u ostvarenju igra Miloš Đurović. Sedamnaest godina kasnije, 1987. godine, u toku je Osma sednica CK SK Srbije, na čijem čelu je Slobodan Milošević. Radoje Stefanović, predsednik privredne komore, pripada gubitničkoj struji Ivana Stambolića, predsednika Srbije. U pauzi sednice, Milošević ubeđuje Stefanovića da odustane od govora. Uprkos pretnjama i obećanjima, Radoje ipak drži govor, što će za njega značiti političko samoubistvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading