Otac Nine Radulović stao na stranu bivšeg zeta Branislava Lečića: Ko zna šta planira ta Danijela!

Autor:

Zabava

29.03.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radulović, otac Nine Radulović, bivše supruge Branislava Lečića tvrd da sumnja u optužbe glumica Danijele Štajnfeld da ju je silovao njegov bivši zet.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Nina Radulović

On tvrdi da je glumac besprekoran u porodičnim odnosima i da ne zna kakve su glumičine namere.

Pripadnici sedme sile posetili su gospodina Radulovića koji je rado stao u stranu Branislava Lečića, sa kojim njegova ćerka ima sina.

- Moja supruga je pre neki dan sve ispričala i ja bih mogao da ponovim i potvrdim njene reči. S bivšim zetom sam se izuzetno slagao. I sada smo u odličnim odnosima. Svakakvih priča može da bude o njemu, ali mi kao Ninini roditelji imao samo reči hvale. Bio je besprekoran u porodičnim odnosima - rekao je Radulović za "Kurir", a potom otkrio da se sa Lečićem čuo nakon poligrafskog ispitivanja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Branislav Lečić

- Tada mi je rekao da je jako umoran. Mi smo bili na Kosmaju kada je to odjeknulo. Baš smo se šokirali, to ne liči na Leku. On je lep čovek, šarmer i bio je poželjn tih momačkih dana. Ne znam koja je namera te devojke bila i kakav joj je plan sa ovim slučajem. Bez obzira na to što je njegov lik u fimovima prek, kod kuće smo imali divnih trenutaka. I dan danas je tako - kaže  gospodin Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

30.03.2021 09:38

Koliko je besprekornih i divnih,a ovamo u kući zlostavljači. Isto tako, koliko je divnih u kući , a ovamo silovatelji i ubice. Pa ako toga ima u svetu, nije nemoguće kod nas.