(FOTO) BIO JE BESKUĆNIK, OŽENIO NAŠU PRELEPU GLUMICU: Nakon svega progovorio o razvodu, pa briznuo u plač kad je video NJENU SLIKU!

Autor:

Zabava

27.03.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna priča poznatog glumca!

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Slaviša Čurović progovorio o razvodu!

Glumac koji je nedavno na televiziji govorio o teškim trenucima u svom životu, otkrio i razloge zbog kojih se današnji partneri razvode - "Više kučića šetaju ulicama nego dece"

Slaviša Čurović do nedavno je bio u braku s koleginicom glumicom Tijanom Čurović, s kojom ima ćerku.

Par se razveo, a sada je otkrio i razloge zbog kojih se većina parova odluči na taj korak.

"U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod", rekao je Čurović i istakao da je svaki brak osuđen na razvod ako se ne poštuju prave vrednosti kao i to da treba sve učiniti da se očuva bračna zajednica, iako sam nije primer toga.

RepublikaFoto: youtube.com/Miky& Maky
Tijana Čurović

"Bolje je trpeti - zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti - više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod".

Slaviša Čurović je nedavno, gostujući u emisiji "Praktična žena", briznuo u plač kada je video sliku svoje majke, koja je preminula. Tada je otkrio i da je živeo kao beskućnik, ali da su mu prijatelji glumci pomogli.

"Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo. Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao", rekao je, a prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

27.03.2021 19:42

U stambenim zgradama više pasa nego stanara.