BILO NAM JE JAKO TEŠKO: Vojin Ćetković progovorio o braku sa Slobodom!

Autor:

Zabava

19.03.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin otvoreno o braku sa suprugom!

RepublikaFoto: Tanjug
Vojin progovorio o braku sa suprugom!

Vojin Ćetković prvi put je za domaće medije progovorio o vaspitanju naslednica Vere i Mile, kao i o izazovima pred kojim se našao njegov brak sa Slobodom Mićalović.

Glumac ističe koliko je njemu i supruzi bilo teško da sačuvaju privatnost uz status "poznate ličnosti".

- Bilo nam je teško kada smo bili mlađi. Bilo je izuzetno teško kada smo tek krenuli da se zabavljamo, ili kada smo dobili decu. Smatram to odrazom ovog površnog vremena, u svakom smislu. Neki ljudi su nas čekali ispred stana i fotografisali nas kako bacamo đubre, ili kako vodimo decu negde… Hteli su da slikaju našu decu, a neki časopisi su i nudili novac da nas slikaju sa decom. To je samo odraz ovog glupog vremena u kojem živimo - govori glumac i dodaje:

- Ono što je jako dobro u pozorištu je što pozorište ne podilazi publici, nego kreira svest i ukus nekog naroda i neke publike koja dođe. To je zadatak i naših serija, ali i televizije pogotovo. Nažalost, postoje razne i razne televizije. Ja vodim računa da se ne pojavljujem na televizijama koje emituju rijaliti programe. Smatram da su rijaliti totalno neprimerena stvar. Ne pristajem ni da se pojavljujem u nekim novinama. Ali, moram da kažem da ne postoji ništa što bi mene zaštitilo kao javnu ličnost. Vas kao novinara, ali i neke druge nazovi novinare, svi štite. Nas, s druge strane, kao javne ličnosti, ne štiti ništa. Kada izađem na ulicu ja sam javna ličnost, ti meni možeš da radiš šta hoćeš, a ja tebi ne smem ništa. Ne postoji ništa što bi zaštitilo mene i moju porodicu. Nikoga nije briga da će nešto možda ostaviti trag na mojoj deci kasnije - iskren je Ćetković.

RepublikaFoto: youtube.com/Joseph Reddy

Vojin priznaje da sebe ne smatra "slavnim", već samo poznatim.

- Kod nas ne postoje slavni ljudi. Slava zahteva određenu teritoriju koja je šira nego ova naša. Sada umiru neki slavni ljudi, pa vidimo kako smo mi daleko od toga. Mi smo neki popularni ljudi, a tih slavnih je sve manje. Umiru nažalost. Cela generacija je samo otišla. Oni su bili istinski slavni ljudi. Njihovo ime je značilo nešto, kako ovde, tako i u Evropi i u inostranstvu. U Jugoslovenskom dramskom smo okruženi crno-belim slikama glumaca koji su bili najbolji u Evropi i bili su rame uz rame sa bilo kojim glumcima iz svetskog teatra. Mi smo daleko od toga. Naravno, to ne znači da ne treba da pokušavamo da budemo kao oni.

Glumac se kratko osvrnuo i na vaspitanje svojih kćerki Vere i Mile.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vojin Ćetković

- Naravno da ih ograničavamo. Ali, pošto je to budućnost i sadašnji život ne možemo Sloboda i ja da glumimo dinosauruse i da im zabranjujemo kontakt sa tehnologijom. To je prosto njihov život. Ali, ipak, pokušavamo da korišćenje kompjutera i telefona ograničimo na neko razumno vreme. Nije teško koristiti tehnologiju, ali one definitivno više o tome znaju nego ja. Ono što je zanimljivo, a što su moje ćerke shvatile, jeste da im je lakše da shvate predmet ‘Priroda i društvo’ ako me slušaju dok šetamo prirodom. Često šetamo po šumi, ili izađemo do reke, idemo na more, ronimo zajedno. To praktikujemo od kada su se rodile. Njih dve vole sve što ima veze sa sprotom, vole skijanje i rolere, vole da voze biciklo. Ima dosta aktivnosti koje su van kuće, tako da ih time animiram - zaključuje Vojin Ćetković za Nova S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading