BRUTALNO IZVREĐALI MILENU RADULOVIĆ: Sram te bilo, jel ovo hvala SRBIJI ŠTO JE STALA UZ TEBE?!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.03.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica Milena Radulović početkom godine sama je istupila i progovorila o silovanju koje je doživela kao mala i tada je cela javnost stala uz nju, međutim, zbog jednog njenog poteza sada je izazvala veliki gnev te iste javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/NOVA S
Milena Radulović

Reč je o tome da je Milena javno podržala bosanskohercegaovački film "Quo Vadis, Aida", Jasmile Žbanić, u kandidaturi za prestižnu američku nagradu za film Oskar, dok se nije oglašvala povodom kandidature srpskog filma "Dara iz Jasenovca".  Sada zbog ove njene odluke bruje društvene mreže.

Sve je počelo tako što je mlada glumica na  svom Instagram storiju podelila  plakat filma "Quo vadis, Aida?" koji je nominovan za najbolji strani film. Ubrzo su usledile brojne reakcije, a bezmalo broj uvreda i napada na račun Radulovićeve.

Foto: instagram.com
Milena podržala javno film Quo vadis, Aida?

Tviteraši su između ostalog poručili Mileni da treba da je bude sramota što je podršku dala bosanskohercegovačkom filmu sa ratnom tematikom. 

-Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe- napisao je jedan tviteraš, a ispod su počele da se nižu i neumesni komentari

-Sramota... Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja - svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlado

18.03.2021 16:30

Sve vise voli od Srbije.

Duki

18.03.2021 19:53

Tudjini su joj draži od Srba i srpskih žrtava.

slobodan

20.03.2021 08:12

i pre je bilo diskutabilno da li je bas svee tako , ali hajde da joj verujemo sad je sasvim sigurno da je lik u vidu te zene zeljan publiciteta (ima izreka ne masi repom jednom ce te zasvrbeti pa nece imati ko da te pocese).