(VIDEO)OTKRIVAMO KAKO SE MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO NA VOJNOJ OBUCI I POLIGONU: Prošao je dva puta "ŽIRAFU" i to sa neverovatnim REZULTATIMA

Autor:

Zabava

12.03.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski glumac Miloš Biković posetio je Vojnu akademiju gde je imao priliku da se u društvu kadetkinja i kadeta treće i četvrte godine i osetio duh obuke budućih oficira

RepublikaFoto: Ministarstvo odbrane Srbije
Miloš Biković na obuci

Miloš Biković ovom posetom stekao je dragocena iskustva za uloge koje ga čekaju u budućnosti.

Izvor iz vojske otkrio je za Republiku.rs da je Miloš Biković započeo dan kao i ostali kadeti smotrom i podizanjem zastave, a onda je usledio trening na poligonu na kom je glumac pokazao neverovatne sposobnosti:

- Miloš je bio sjajan u gažanju, odnosno u virtuelnoj streljani, imao je puno pogodaka, a posebno je impresionirao kadete u preprekama - rekao je izbor iz Vojne Akademije i dodao:

RepublikaFoto: Ministarstvo odbrane Srbije
Glumac je oduševio kadete

- Prošao je dva puta prepreke na čuvenoj "žirafi" i to bez greške. Vidi se da je Miloš u ozbiljnom treningu i da očigledno njegove sposobnosti nisu evidentne samo na filmu.

RepublikaFoto: Ministarstvo odbrane Srbije
Miloš Biković bez greške prošao poligon

Miloš je pre obuke u uniformi stajao u stroju pri podizanju zastave i prema njegovim rečima to mu je bio neverovatan osećaj:

RepublikaFoto: Ministarstvo odbrane Srbije
Miloš Biković u "akciji"

- Danas sam imao tu priliku i čast da stojim u stroju sa kadetima kada se podizala zastava. To je nešto što može da se prepričava na filmu, ali kada je čovek tu i kada to oseti, u stomaku i krvi nešto proradi i odreaguje. To je jedan momenat koji ću poneti odavde, a drugi su ovi divni mladi ljudi koji su, a to im se vidi u pogledu, zdravi psihički i fizički, duhovno… Dobri ljudi. Oni su, stvarno, dika i ponos – rekao je slavni glumac.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading