(FOTO) POMEN VELIKOM GAGI Porodica i prijatelji obeležili pet godina od smrti GLUMAČKE LEGENDE!

Autor:

Zabava

11.03.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji Gage Nikolića, obeželi pet godina od njegove smrti

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Branko Cvejić i Goran Sultanović na pomenu Gagi Nikoliću

Legenda srpskog glumišta Dragan Gaga Nikolić preminuo je 2016. godine u 72. godini života poslije duge borbe s teškom bolešću, a danas mu je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu održan i petogodišnju pomen.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Voja Brajović i bratanica Milene Dravić, Verica na pomenu Gagi Nikoliću

U Aleji zaslužnih građana okupili su se prijatelji i kolege. Među prvima su stigli njegovi drugi sa kojima je često provodio vreme po beogradskim kafanama, ali i kolega Goran Sultanović, kao i veliki priajtelj Voja Brajović i koleginica Seka Sablić. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Seka Sablić

Od porodice prisutna je bratanica, Gagine pokojne supruge Milene, Verica Dravić koja čuva sećanje i uspomenu na voljenog teču. Ona je zbog pomena doputovala u Beograd.

Velikan srpskog glumišta filmsku karijeru otpočeo je davne 1964. manjom ulogom u filmu "Pravo stanje stvari". Od tada pa sve do smrti Gaga Nikolić udahnuo je život kultnim herojima, među kojima su Džimi Barka, legendarni Flojd, simpatični Prle, šarmer Popaj, divlji Vlah-Alija i gradski vitez Urke. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading