NA ISIDORU BJELICU SVI ZABORAVILI! Na šestomesečnom pomenu samo porodica!

Autor: Republika

Zabava

09.03.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je obeleženo šest meseci od smrti spisateljice Isidore Bjelice, a na pomenu se pojavila samo uža porodica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Tragom informacije da su na Bjelicu svi prijatelji zaboravili, pozvana je pevačica Zorana Pavić, koja je bila veoma bliska sa Isidorom dok je bila živa.

- Nisam bila na pomenu i ne bih o tome da pričam. Ja imam neku svoju priču vezanu za Isidoru, a to što se tiče groblja, na pomen treba da izađe najuža porodica i familija. Pogotovo sa kad je epidemija korone. Ja imam svoje načine za obraćanje Isidori. Gde god krenem i gde god se nađem ja upalim sveću - rekla je Zorana i dodala:

- U kontaktu sam sa Isidorinom sestrom Majom, koja je bila na žurki u belom koju sam organizovala prema Isidorinoj želji. Sa njenom majkom sam bila u jako bliskom kontaktu kada sam to organizovala i bila mi je od velike pomoći. Žena je u svojoj tuzi i neću da je zamaram. Kada se u nekoj emisiji spomene Isi, ja joj to pošaljem- rekla je Zorana i objasnila zašto je organizovala žurku u belom:

- Ja sam samo ispunila želju svojoj drugarici i jedino što mogu da kažem jeste da ne bih mogla sa tim da živim da je nisam organizovala - rekla je Zorana.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading