ALEKSANDAR BERČEK TERORIŠE LJUDE KAD JE U ALKOHOLISANOM STANJU: Isplivali užasni detalji ponašanja poznatog glumca za koje niko nije znao!

Autor:

Zabava

04.03.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Berček optužen da teroriše ljude oko sebe kad je pijan!

Aleksandar Berček maltretira ljude kad popije!

Komšije čuvenog glumca Aleksandra Berčeka, koji je u poslednje vreme aktuelan jer je jedna od kuća u popularnoj seriji "Tajne vinove loze" rađena prema izgledu njegove kuće, pre nekoliko godina otkrile su da ga znaju kao vrlo nezgodnu osobu.

Radi se o selu Mala Remeta u podnožju Fruške gore, gde glumac ima kuću, a komšije su tada navele kako ih Berček "svakodnevno teroriše" zbog "problema sa pićem".

"U subotu je od jutra pio rakiju sa komšijom koji mu je doneo punu flašu, a onda je uzeo trimer da seče travu i teturao se. Koliko je bio pijan, na kraju je trimerom prešao da kosi asfalt i kada je shvatio šta radi, bacio je alat i otišao da spava. Njegovo ponašanje je zaista nepodnošljivo, teroriše nas ovde i uopšte nemamo mira zbog njega", prepričala je komšinica koja je želela da ostane anonimna, jer, kako je rekla tada, glumac ima svoje fanove u selu, koji bi joj zbog toga kamenovali kuću.

Ni Berčekov komšija R. R. nije želeo tada da mu se otkrije identitet, a u razgovoru nije imao reči hvale za legendarnog glumca.

"On vozi džip, ovu zelenu "tojotu", koju kad je pijan, a to je često, ostavi nasred puta, pa niko ne može da prođe. Dve kuće od njega je manastir Mala Remeta i autobus sa decom na ekskurziji mora da se parkira iza automobila i deca idu peške. Kada je u pijanom stanju, uđe u seosku prodavnicu, viče i bahati se. Ne čeka red kao ostali, već vikne: "Mala, evo pare, daj hleb". Niko mu ne dolazi, ni porodica ni kolege, samo neki auto sa novosadskim tablicama, i to ponekad. Smeće baca u livadu pored, gaji svinju. Nije hteo da poseče brezu što se nadvila nad komšijsko dvorište i preti da padne na garažu", izjavio je komšija pre nekoliko godina za "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading