Bila je u Londonu kada se sve desilo u centru Beograda: Rialda je doživela tragediju zbog koje se više nikada nije vratila u Srbiju!

Autor:

Zabava

26.01.2021

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna sudbine glumice o kojoj se malo zna!

Foto: youtube.com/printscreen
Rialda Kadrić

Vest da je iznenada preminula omiljena glumica iz "Žikine dinastije", Rialda Kadrić, koja je glumila Mariju, rastužila je region.

Glumica je preminula u 57. godini u Atini, gde je poslednjih godina živela. Najpoznatija je bila po ulozi Marije, a njen lik bio je jedan od najvoljenijih sa malih ekrana na prostoru bivše Jugoslavije.

Oduvek je izbegavala pažnju javnosti i medija, pa nije često ni davala intervjue, a u jednom od retkih koje je dala, pričala je i o tragediji koju je preživela, kada je izgubila majku. U trenutku kada je saznala tužnu vest, bila je kilometrima daleko od najdraže osobe i dugo joj je trebalo da se oporavi od traume. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rialda Kadrić

"Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat... Moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu i gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest", ispričala je Rialda tada u emisiji "Balkanskom ulicom".

Majčinu smrt nikada nije prebolela i zbog toga se iz Londona više nikada nije vratila u Beograd. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rialda Kadrić

Rialda Kadrić rođena je 14. juna 1963. godine u Beogradu. Popularnost je stekla sa samo 13 godina glumeći u serijalu "Lude godine". Odigrala je još nekoliko manjih uloga, a početkom 90-ih godina prestala je da se bavi glumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading