Družila se sa mojom pokojnom Krunom, mnogo mi je žao: Eva Ras teško podnela smrt Rialde Kadrić!

Autor:

Zabava

26.01.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumački sve t danas je rastužila vest da je preminula Rialda Kadrić, zvezda kultnog filmskog nastavka "Žikina Dinastija".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eva Ras

Kolege se u velikom broju opraštaju od vrsne glumice koja je preminula u 57. godini, a sada su se oglasile i glumice Eva Ras i Lidija Vukićević, koje su teško podneli i smrt Mire Furlan koja je preminula pre par dana.

- Jao, ja nisam ni znala. Da li je to moguće? Užasno sam se potresla. To je to. Treba biti jaka ličnost, jer ova korona nije samo fizička, nego više psihička bolest. Mi nismo imale neke zajedničke scene, viđale smo se tokom snimanja, bila je divna devojka, a onda i žena. Ja ne mogu da dođem sebi. Mnogo sam se potresla i uznemirila. Svaki dan neke tužne vesti. Mira Furlan, pa sad i Rialda, i to jako mlada, ja nemam reči. Ljudi, treba imati jaku psihu za ovo vreme, mnogo je teško. Ljudi samo gledaju da se ne zaraze koronom, a ne shvataju da treba sačuvati psihu - rekla je Lidija za "Novosti".

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Lidija Vukićević

Eva Ras se pogotovo potresla, jer je Rialda bila prijateljica sa njenom pokojnom ćerkom Krunom:

- Videla sam, jako mi je žao. Ona se družila sa mojom Krunom. Baš mi je teško ovih dana. Puna mi je kuća onih koji su me napustili, i ona i Mira Furlan sve one su sedele ovde. Nikada nisam sarađivala sa njom ali sećam se dobro da sam kao majka kuvala kafu njoj i mojoj ćerki. Sretali smo se dosta po letovanjima, ona je bila jedna od onih glumica koja je smatrala da to nije važno - istakla je Eva za "Srbiju Danas".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rialda Kadrić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading