(FOTO) ŠOKANTNE TVRDNJE ČUVENE GLUMICE! Upražnjavali su se*s za vreme snimanja filma: Mira Furlan i Petar Božović imali žestoku se*s aferu koju su pokušali da zataškaju!

Autor:

Zabava

22.01.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su krili!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/printscreen
Mira i Petar

Glumica Eva Ras otkrila je do sada nepoznate detalje javnosti o svom kolegi Petru Božoviću. Eva je ispričala da je Božović bio jedan od najpoželjnijih muškaraca iz njene branše, te da mu ni jedna glumica nije mogla odoleti jer je bio dobar u krevetu.

- Petar Božović i ja smo zajedno snimali film "Lepota poroka" i u to vreme on je bio najveći je*ač, kre*ao je sve devojke u Crnoj Gori, ali i Miru Furlan. Njoj se udvarao i ugađao joj, zajedno su bili u apartmanu, a bili su intimni za vreme pauza na setu - rekla je Eva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eva Ras

Ipak, to nije bilo sve, Eva je takođe otkrila da tada mladom glumcu Mira nije bila dovoljna, te je zavodio i druge devojke:

- Ali i pored nje, ja sam ga lično videla kako u kafiću sedi sa jednom Crnogorkom, samo što nisu vodili ljubav preda mnom. Žao mi je bilo kad se ugojio, pitala sam ga da li sad može išta da kreše, a on mi je rekao da mu se nikad nisam dopadala, ali da bi mogao da mi pokaže kako još uvek može - ispričala je tada Eva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading