Čovek mora da se snalazi, neću da budem besposlena: Ivana Dudić zbog korone MENJA PROFESIJU?

Autor:

Zabava

19.01.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica u problemu.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Ivana Dudić

Glumica Ivana Dudić poslednih godina jedna je od najangažovanijih - međutim, zbog pandemije koronavirusa, posla je sve manje. Ipak, ona ne sedi kod kuće besposlena, u prilog čemu svedoči prilog emisije "Premijera", čiji su je novinari zatekli u jednom frizerskom salonu, "na zadatku".

Čovek mora da se snalazi, neću da sedim kod kuće besposlena! Šalim se, zvezde kažu da ću ove godine raditi, pa reko da ne sedim besposlena kod kuće! Znate kako, sada je korona, vreme korone, saloni hvala Bogu rade, pa sam ja htela da se malo oprobam u različitim profesijama.  našalila se Ivana, sa kojom su novinari potom porazgovarali o njenim glumačkim uspesima i ulogama.   

RepublikaFoto: Promo foto
Ivana Dudić

Ivana je, između ostalog, domaću publiku osvojila igravši u Pinkovim hit serijama "Crveni mesec" i "Jugoslovenka", čije su radnje smeštene u neka prošla vremena, koja je glumica uporedila sa sadašnjim.

 Potpuno je drugačije sve, jedna stvar je ista, to je ljubav. Kada voliš nekog, voliš ga i tada i sada, mislim da nije bitno vreme. Mislim samo da su se lepše udvarali muškarci tada i da je to bilo mnogo intenzivinije i mnogo važnije. Danas je nažalost sve, pa i to onako usputno... Mogla bih, realno, kada bi me bacili u neku 1918, mogla bih da se snađem.

S obzirom na to da je vrlo mlada postigla veliki uspeh u svetu glume, ni Ivanu nisu zaobišli loši komentari i tračevi - i sama priznaje da je čula da neki govore da je arogantna, sujetna i umišljena, čemu ipak ne pridaje značaja.

 

 

 

Nikad mi niko u lice nije rekao. Verovatno svi ti, da veruju u to što pričaju, verovatno bi mi rekli u lice, ali pošto nemaju zaleđinu i konkretne dokaze pričaju iza leđa i to je okej, legitimna stvar - rekla je Ivana u "Premijeri".

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading