"Naše veče" Ivana Bosiljčića: Muzička predstava 14. februara u Kombank dvorani!

Autor:

Zabava

14.01.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan zaljubljenih uz stihove Jesenjina, Simova, Bodlera, Milana Rakića i muziku koja svojim suptilnim tonovima prati Bosiljčićeve interpretacije poezije vrhunskih umetnika.

RepublikaFoto: Nemanja Živković

Dan zaljubljenih u Kombank Dvorani rezervisan je za muzičku predstavu Ivana Bosiljčića koji će u Velikoj sali kultnog prostora 14. februara od 19h,  prvi put interpretirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja  suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" svetski priznatih umetnika.

Umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđen na našim prostorima. 

RepublikaFoto: Nemanja Živković

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.


- Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju,osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem čekam sledeći susret sa njom - poručuje Ivan čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim TV ekranima.
RepublikaFoto: Nemanja Živković

Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske  i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading