VODIMO VAS NA CRTANI FILM "FANTASTIČNI POVRATAK U OZ": Evo kako da osvojite karte!

Autor: Republika

Zabava

23.12.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da častimo!

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Portal Republika poklanja 2x2 karte za animirina film „FANTASTIČNI POVRATAK U OZ" koji je na programu u Kombank dvorani 24.12. 2020. godine sa početkom u 14.40 časova.

RepublikaFoto: Promo foto

Sve što treba da uradite je da nam se javite na elektronsku adresu marketing@republika.rs i ostavite svoje lične podatke, a najbrže čitaoce nagradićemo kartama.

Više o crtanom filmu pročitajte u okviru ispod.

RepublikaFoto: Promo foto

SINHRONIZOVANA AVANTURA „FANTASTIČNI POVRATAK U OZ" NA 16.KIDS FEST-u

RepublikaFoto: Promo foto

Avantura se nastavlja. Dogodovštine Doroti, unuke i imenjakinje čuvene devojčice Doroti iz Čarobnjaka iz Oza sada možemo da gledamo u najnovijoj sinhronizovanoj animaciji "FANTASTIČNI POVRATAK U OZ", koji se prikazuje na tekućem dečijem filmskom festivalu - 16. KIDS FEST-u, a od četvrtka, 24. decembra naći se i u redovnoj bioskopskoj distribuciji. 

Glavni učesnici  priče o družini koja završi u neobičnoj zemlji znanoj kao „Oz" su naši glumci koji su pozajmili glasove i verno dočarali likove -  Tamara Aleksić, Nenad Stojmenović, Ljubimir Bulajić, Đorđe Stojković i drugi. 

U ulozi Doroti našla se glumica Tamara Aleksić:

- Naša Doroti je unuka one Doroti i po mnogo čemu liči na nju. Borbena je, pažljiva prema drugima, svoja, ali i toooooliko zaljubljena u Tima kome pozajmljuje glas divan glumac i, sa srećom mogu da kažem, moj drug - Ljuba Bulajić - kazala je ona.

Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Đus pokušava da im se osveti. Kako bi uspešno komandovao vojskom Urfinu nije potrebna samo magična knjiga, već i Dorotine srebrne papuče koje su sakrivene na sigurnom mestu u njenoj kući. Nažalost, njen gost Tim je veoma znatiželjan i sasvim slučajno pronalazi papuče koje ga zajedno sa Doroti odvode u zemlju Oz. Smaragdni grad i njeni građani ponovo će biti u nevolji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading