ISCURELO MU JE U KIČMENOM STUBU! Gagi Jovanović godinama trpi BOL: Ne može da se pomakne iz kreveta!

Autor: Srbija danas

Zabava

18.12.2020

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/AjJazeeraBalkans

Naš proslavljeni glumac Dragan Gagi Jovanović tokom leta je prvi put ispričao kakve probleme je imao zbog kičme, tačnije sa diskus hernijom, ali je ipak uspešno izbegao operaciju.

 To je davno počelo. U životu sam napravio dve kuće i bukvalno - gurao sam kolica, mešao malter… Pritom volim sport, igrao sam tenis kao za zlatnu medalju. To je bolelo, igrao sam s tim bolom, a onda više nisam mogao da izdržim. Tenis je, mislim, najgori sport za tu vrstu povrede. Otišao sam na magnetnu rezonancu da vidim šta se dešava, kad sam se jednom jako ukočio. Ljudi su mi pokazali snimak: "Vidite, vama je ovo iscurelo u kičmenom stubu, vi morate na operaciju" - ispričao je Jovanović u emsiji "Zdravi sa dr Katarinom Bajce". Nakon brojnih lekarskih konsultacija, odustao je od toga da legne pod nož, a za to je imao dobar razlog.

 

- A onda mi je jedan mladi doktor rekao da se njegova devojka oporavila i vratila taj diskus tako što je vežbala i išla na istezanja. Počeo sam da idem na istezanja, bio sam i u banjama, u Banji Koviljači i u Blatu. Zajedno sa vežbama je pomoglo. Posle šest meseci nisam prepoznao moj snimak. Pitao sam da li je moguće da sam ga vratio, kažu jeste - ispričao je Gagi.

Kako je rekao, naučio je da živi disciplinovano, ali ponekad postoje momenti kada se malo i opusti:

- Čovek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne… To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem - kaže popularni glumac, koji sve više vremena provodi u prirodi van grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading