REČI MIŠINE ĆERKE KOJE PARAJU DUŠU: Čekam da se probudim iz ovog KOŠMARA i prittrčim ti u ZAGRLJAJ! Čuvaj me dok se ne vidimo gore

Autor: Srbijadanas, Republika.rs

Zabava

30.11.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bol.

RepublikaFoto: Printscreen
Miša i Mina Aleksić

Slavni bas gitarista "Riblje čorbe" Miroslav Miša Aleksić preminuo je posle teške borbe sa korona virusom. Njegova ćerka Mina Aleksić slomljena je od bola.

Pre samo nekoliko dana Mina je na društvenim mrežama objavila da je njen otac Miša Aleksić u bolnici zbog koronavirusa, da mu se stanje pogoršalo i zamolila sve da mu pruže podršku i pomole se za njegovo zdravlje. Ipak, stigle su one najgore vesti, Miša nije izdržao.

Cela srpska javnost ostala je u šoku nakon ovih vesti, a posebno ljubitelji kultnog benda "Riblja čorba". Mina se i javno oprostila od oca i podelila svoje najdublje emocije.

 

- Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara i potrčim ti u zagrljaj tvoje neizmerne ljubavi. Danas je sa tobom umro veliki deo mene, scena rokenrola i život je siromašniji za jedno beskrajno dobro, pozitivno i pošteno biće. Više ništa neće biti isto, ni miris vazduha, ni zvuk gitare, ni porodično putovanje, ni ukus naše omiljene klope, ni sreća u sitnicama koje priređujemo jedno drugome, ni strah od gluposti i zezanje naših internih fora - poručila je Mina i dodala:

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Miša Aleksić

- Beskrajno mi nedostaješ, ali tvoja energija će zauvek živeti u meni, mami, u mojoj deci, ostavio si trag iza sebe koji će biti večan kao i moja ljubav prema tebi. Hvala ti tata što si naučio da budem ovo što jesam i što ćemo se zbog tebe boriti mama i ja hrabro ovako kao i ti. Hvala svima koji su bili i biće uz nas. Volim te van granica života Ćaki, nebo je bogatije za muzičku scenu sada, srećan put na novom putovanju koje te čeka, ne zaboravi svoju gitaru. Vidimo se gore, čuvaj me do tada - kaže Mina, prenosi SrbijaDanas.com

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading