KALINIĆ OTKRIO POTRESNE DETALJE O POSLEDNJIM DANIMA BEKJAREVA: Mnogo se namučio, bio je u komi i na respiratoru!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.11.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se borio do poslednjeg dana.

RepublikaFoto: instagram.com/milankalinic/Tanjug/Z.Šestić
Kalinić i Bekjarev

Glumac Ivan Bekjarev preminuo je juče od posledica koronavirusa, nakon što mu se poslednjih dana zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Jedan od poslednjih koji je imao informaciju o njegovom zdravlju bio je glumac i voditelj Milan Kalinić.

U potresnoj priči progovorio je o tome kako su izgledali poslednjih dani Bekjareva u svojoj borbi za život:

 

- Ivan se namučio mnogo. Mislim da se smirio, da je olakšao i dušu i sve. Nismo mogli da se čujemo u poslednje vreme. Klasa naša je između sebe delila informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Niko nije mogao da se čuje sa njim, on je bio u komi i na respiratoru. Bio je u jako teškom stanju, mnogo se mučio... Bilo je jako ozbiljno, svi smo se nadali, ali smo se potajno pripremali na to najstrašnije, na te loše vesti. Svi smo se nadali da može nešto da se promeni, ali je bilo jako teško - otkrio je Milan Kalinić za Pink.rs.

Podsetimo, glumac je prethododnog meseca tokom snimanja novog filma saznao da je pozitivan na koronu, u početku nije imao simptome i delovalo je kao da će se lako izboriti sa ovim virusom. Ipak, poslednjih dana zdravstveno stanje mu se pogoršalo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading