Katarina Radivojević zapretila: Ne dirajte me jer imam hajdučku krv!

Autor:

Zabava

15.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Radivojević nije više mogla da ćuti, pa je konačno progovorila o tome kako je slika o njoj kod mnogih ljudi iskrivljena.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Katarina Radivojević

Popularna glumica je rekla kako su glasine o njoj zapravo preuveličane, te da ona nije ni bahata ni skandalozna, a ni bezobrazna prema svojim saradnicima.

- Glasine o mom neobuzdanom temperamentu dobrim delom su preuveličane. Ako sam i odskakala od uobičajenog, godine su me primirile. Da se ne lažemo, kad me neko dira, umem da se branim. Ipak sam ja iz hajdučke familije. Čukundeda mi je bio buljubaša, četovođa kod hajduk Veljka. Zato nemoj da me napadaš. Uvek dajem šansu i prema svima sam fina, ali nisam naivna ni bezopasna - rekla je glumica za Helo, pa dodala da ipak burno i impulsivno reaguje na provokacije:

 

Čukundeda mi je bio buljubaša, četovođa kod hajduk Veljka, kaže glumica

- Impulsivno i burno reagujem na provokacije, s tim što sam, opet s godinama shvatila da su me mnogi namerno izazivali, pa sam prestala da se pecam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading