Bjelogrlić: Sve glumice koje su bile sa Vajnstinom,dobile su Oskara!

Autor: informer.rs

Zabava

29.10.2017

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić otkrio je da je tajna holivudskog producenta zapravo poznata svima, samo niko nije smeo da je iznese na videlo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

Bjela je u izjavi za Nedeljnik priznao da je tokom odlazaka u Los Anđeles i pre više od decenije znao za napasničku stranu Harvija Vajnstina.

- Ja koji sam samo povremeno odlazio u Los Anđeles znao sam za njegovu krilaticu koju kaže svakoj mladoj glumici koja mu se svidi: "Ako budeš sa mnom, to ne znači da ćeš postati slavna, ali ako ne budeš, to znači da sigurno nećeš postati slavna." I sad se odjednom Holivud šokirao posle 20 godina?! Pritom, sve koje su bile s njim dobile su Oskara - rekao je Bjelogrlić za Nedeljnik.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

On je otkrio još jednu tajnu producenta. Osim što je napadao žene, izgleda da je Vajnstin bio spreman i za uživanje sa muškarcima.

- Znam za priču da mu je na festivalu u Torontu tada mladi režiser Aleksandar Pejn upao u auto i da mu je, dok su se vozili do hotela, Harvi rekao: "Imaš pet miliona za film" - istakao je, između ostalog, Bjelogrlić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading