(FOTO) JEZIVA ISPOVEST NAŠE POZNATE GLUMICE: Silovao me je moćnik iz domaće filmske industrije - OTKRILA SVE ŠOKANTNE DETALJE ZLOSTAVLJANJA!

Autor: Alo

Zabava

22.08.2020

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacija u šoku!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Danijela i Anica Dobra

Imala je problem sa posttraumatskim poremećajem, ali se oporavljala!

Danijela je dokumentarac nedavno predstavila na Filmskom festivalu u Sarajevu, a u ostvarenju je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala šta se njoj dogodilo.

Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine, u kom je igrala lepu Mariolu, devojku u koju je bio zaljubljen Svetislav (Nikola Đuričko).

Danijela je tada imala svega 21 godinu, a navodno je zbog pakla koji je preživela pobegla u Ameriku.

Naime, ona je u dokumentarcu "Drži me čvrsto" rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije.

Dokumentarac je Danijela nedavno predstavila na Filmskom festivalu u Sarajevu, a u ostvarenju je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala šta se njoj dogodilo.

 

- Imala sam ideju da napravim film o posledicama silovanja i seksualnog zlostavljanja iz perspektive žrtve i ljudi koji su počinili zločin. Kada sam pogledala sirovi materijal ohrabrila sam se i u poslednjem trenutku odlučila da i ja podelim svoju priču - rekla je Danijela, za strane medije.

Po dolasku u Ameriku imala je problem sa posttraumatskim poremećajem, ali se oporavljala uz pomoć prijatelja.

- Zatekla me je činjenica da to što ću govoriti o tome je zapravo početak toga da budem okej. To je lečenje. Bilo je to veliko otkriće za mene - rekla je Danijela.

Nije želela da otkriva ime zlostavljača, ali je istakla da se radi o moćniku iz filmske industrije.

Kako je rekla, plašila se da bilo kome kaže šta se desilo, a za bezbednost porodice je veoma strahovala.

- Posle silovanja poveravala sam se jednino mom laptopu. Snimila sam male video zapise koji su na kraju završili u dokumentarcu. Oni su danas dragoceni testament, jer pokazuju kako se žrtva oseća posle zlostavljanja - rekla je glumica.

Inače, nakon "Ivkove slave" Danijela je igrala u seriji "Ranjeni orao", u kojoj je tumačila Donku, a pojavljivala se i u serijama "Ono naše što nekad bejaše" i "Vratiće se rode".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading