NIJE PRIHVATIO NA PRVU LOPTU: On će igrati Zorana u seriji "Pevačica"

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

05.08.2020

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Pevačica", o kojoj se mesecima govori, a koja je inspirisana misterioznim ubistvom Jelene Marijanović u Borči, počeće da se snima krajem ove godine.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Zoran Marjanović

Ubijenu pevačicu igraće Milica Pavlović, a lik njenog supruga i za sada jedinog osumnjičenog u ovoj istrazi, Zorana Marijanovića, tumačiće talentovani glumac Vuk Kostić, piše "Alo".

- Gaga Antonijević, reditelj serije "Pevačica", ponudio je ovu zahtevnu ulogu Vuku Kostiću iz nekoliko razloga. Prvi i najvažniji je to što je Vuk jedan od najboljih mladih glumaca i poslednjih godina ostavio je dobar utisak u kriminalističkim serijama, kakva će biti i ova - ispričao je izvor blizak produkciji koja će raditi na projektu i dodao:

 

- Drugi i ne manje važan razlog je to što je Gaga video fizičku sličnost između Kostića i Zorana Marijanovića. Po konstituciji su slični, kao i po liku, pa je ubeđen da je, uz Milicu Pavlović, napravio odličan izbor.

Vuk ulogu nije prihvatio na prvu loptu, pogotovo što će serija biti rađena po istinitom događaju, a istraga o ubistvu Jelene Marijanović još nije okončana. Ali nakon što je pročitao scenario i uvideo da postoje izvesne korekcije, rešio je da se uhvati u koštac sa ovim velikim zalogajem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading