Knjiga Borisa Lajnera razbesnela Džonija! Štulić: On je majmun koji moje našim zove!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pikantnih detalja iz njihovih života koje je pretočio u autobiografiju, frontmen grupe Azra je nekadašnjeg bubnjara nazvao krapinskim čovekom, helotom, lopovom i kolepiletom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Branimir Džoni Štulić

Sočni detalji iz života slavnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju javnosti. Upravo je takva i autobiografija "Sve bio je ritam" Borisa Lajnera, nekadašnjeg člana kultne grupe Azra, koji je razgolitio svoj život, ali i život frontmena ove grupe. Zaljubljenici u ovaj žanr neće ostati razočarani jer već od prve stranice Lajnerove knjige mogu da se upoznaju sa njegovim prvim seksualnim iskustvom, koga zapravo nije ni bilo, ali i sa mnogim drugim iskustvima u kojima je uživao, sa svojim bivšim komšijem i kolegom Branimirom Džonijem Štulićem.

Lajner u knjizi opisuje period života koji je proveo u kultnoj grupi Azra, ističući Štulića kao centralnu ličnost u njegovom životu koji ga je vinuo u rokersko nebo. Nedugo nakon što je biografija objavljena, usledilo je spektakularno saopštenje Branimira Štulića koje je objavljeno na portalu Ravno do dna.

I Džoni i Mik su bili vanserijski i harizmatični

- Otkako znam njegove domete, i premda je životinja, ipak moram reći da je sve to, barem što se mene tiče, mornarska priča, pogotova zato što mu je život prazna ploča, budući je bio i ostao nula. A takva su mu i iskustva, koja nadoknađuje lažima, navodi svoj utisak o knjizi "Sve bio je ritam" Džoni na početku saopštenja.

Štulić, koji se u Holandiji bavi pisanjem i prevođenjem grčkih klasika, je britkim rečenicama, pisanim kombinacijom ćiriličnih i latiničnih slova, iskazao svoje mišljenje o bivšem bubnjaru grupe Azra, birajući reči poput; majmun, kremanjonac, lažov, lopov, helot...

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Boris Lajner

- Majmuna možeš naučiti svirati i pevati, međutim, ne možeš od njega čoveka načiniti, niti imade potrebe, sve da je i Krapinski pračovek, a baš takav je Lajner, koji čak i to prezime ukrade, budući se rodi kao kopile, piše muzičar naglasivši da se od Lajnarovih laži ne može živeti u svom jutjub obraćanju koje naslovljava: "Uporno moje našim zove, a po istom obrascu zauzvrat mi pripisuje svoje zverske osobine" .

Lajneru je život prazna ploča, budući je bio i ostao nula

Kad su svi pomislili da se bubnjar zavukao u mišiju rupu i da će ostati nem na prozivke bivšeg šefa, oglasio se i Lajner. U intervjuu koji je dao za list Nedeljnik za svoju knjigu Boris Lajner kaže da je njegova ideja bila da opiše život koji je doslovno i živeo. Grupni seks, Hristovu iskušenicu koja je zgrešila sa njim i Štulićem, drogu i ostale opisane pikanterije iz dana koji, Lajner naziva pravom rokerskom autobiografijom u kojoj iznosi svoja sočna erotska sećanja.

Lajnera po sopstvenom priznanju nije iznenadila Štulićeva reakcija, i iako u intervjuu Džonijevu harizmu poistovećuje sa Mik Džegerom, navodi da su mnoge njegove kolege uključujući i Džonija, sad malograđanski čedni i šokirani i ništa od toga nisu radili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading