TREĆE VEČE FESTIVALA FRANCUSKOG FILMA U "DRIVE IN" I "OPEN AIR" BIOSKOPU NA ADI

Autor: Republika

Zabava

26.06.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće veče Festivala francuskog filma u Drive in bioskopu na Adi, zbog neplaniranih tehničkih problema, umesto najavljivane projekcije filma "Klub razvedenih" (Divorce club) biće rezervisano za dramu francusko-italijanske koprodukcije "Gloria Mundi", koja je svoje prvo prikazivanje doživela na ovogodišnjem FEST-u. Film će početi u 21h pod sjajem prvih nebeskih zvezda, a posetioci festivala su u mogućnosti da pored Drive in bioskopa, film gledaju i u Open air formatu.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Od reditelja Roberta Guediguana stiže priča o Danijelu koji se po izlasku iz zatvora vraća u svoju kuću u Marselju, gde se njegova kćerka Matilda upravo porodila. Matilda, koja radi pola radnog vremena u prodavnici, i njen muž Nikola, samostalni taksista, bore se da sastave kraj s krajem. Situacija se pogoršava kada Nikolu napadnu drugi taksisti, njegovi suparnici. Sada je na Danijelu da traži pravdu za svoju porodicu.

Uloge u filmu tumače Arian Ascarid ( Ariane Ascaride) , Žan Pjer Darousin (Jean-Pierre Darroussin ), Žerard Meilan (Gérard Meylan ).

Podsetimo, FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA će u  kombinaciji  Drive in i Open air bioskopa na Adi biti održan do subote, 27. juna, a biće prikazana četiri ekskluzivna naslova. Ukoliko pak dođe do kiše za vreme trajanja festivala, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank Dvoranu.  Ulaz je slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

Prateći program Festivala sačinjen od osam ostvarenja francuske kinematografije održaće se u virtuelnom prostoru Online bioskopa MOJ OFF, kada će se od 24. do 27. juna svakog dana prikazivati po dva besplatna francuska filma.

Nakon završetka festivala, Drive in bioskop će nastaviti sa redovnim filmskim repertoarom koji će biti istaknut na stranici Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading