OTVARANJE „DRIVE IN BIOSKOPA" NA ADI 23. JUNA UZ FILM BILO JEDNOM U HOLIVUDU! SVE REZERVACIJE PLANIRANE ZA O1. JUN VAŽIĆE I 23. JUNA ! PRVIH MESEC DANA SVI FILMOVI - UZ OBAVEZNU REZERVACIJU- BESPLATNI!

Autor:

Zabava

19.06.2020

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u više navrata nepovoljna meteorološka situacija odložila otvaranje Drive in bioskopa na Adi Ciganliji, dugoočekivani bioskop na otvorenom počeće sa radom u utorak 23. juna u 21h. Kako je i provobitno planirano, kao asocijacija na Holivud, bioskop će kada se upale prve „nebeske zvezde", otvoriti deveti film slavnog reditelja Kventina Tarantina iz 2019. godine, Bilo jednom u Holivudu, koji na veliko platno donosi priču iz doba vrhunca „hipi Holivuda".

RepublikaFoto: Promo foto
Bilo jednom u Holivudu

Na platnu dimenzija 12 puta 6 metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena u prvoj filmskoj projekciji na otvorenom, zablistaće Leonardo di Kaprio, Bred Pit i Margo Robi u filmu koji opisuje avanturu glumca Rika Daltona (Leonardo di Kaprio) i njegovog dvojnika Klifa Buta(Bred Pit ) koji pokušavaju da pronađu svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine u Los Andjelesu. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu - Šeron Tejt (Margo Robi ).

Posetioci će prvih meseca dana od 23. juna do 23. jula moći da uživaju u besplatnim filmskim projekcijama, a prvih sedam dana besplatne projekcije filmova biće svake večeri. Nakon toga dani rezervisani za besplatan film biće sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.
 

RepublikaFoto: Promo foto

Rezervacija karata za Drive in vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs gde se može naći i ceo filmski repertoar.

Neophodno je da se rezervacija odštampa, što je ujedno ulaznica za film. Prostor će svake večeri za posetioce biti otvoren sat vremena pre početka filma, a rezervacija je neophodna.


FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA I U DRIVE IN I OPEN AIR FORMATU!!!

Festival Francuskog filma koji će biti održan u bioskopu na Adi od 24. do 27. juna posebno će obradovati i one koji vole da uživaju u filmu pod vedrim nebom, ali van svojih automobila. Naime, tokom 4 dana trajanja festivala posetiocima će biti omogućeno da filmove, takođe gledaju i u improvizovanim bioskopskim stolicama sa obaveznim razmakom, a ulaz je besplatan. I dok će u toku trajanja festivala, za mesto na parkingu biti potrebna rezervacija, ljubiteljima francuske kinematografije koji žele da uživaju u delu Open air bioskopa savetuje se da dođu ranije i zauzmu svoje mesto „pod zvezdama". Kapacitet je 500 mesta, a rezervacija nije potrebna.

Ukoliko pak dođe do kiše, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank Dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

Drive in bioskop na Adi nastao je u saradnji Grada Beograda i Kombank Dvorane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading