PROŠLO JE GODINU DANA OD NJENE SMRTI!

Autor: J. V.

Zabava

19.10.2017

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan prošle godine napustila nas je Milka Canić, žena koja je ulepšavala svaku emisiju "Slagalica" čuvenom rečenicom "Dobro veče" zbog koje su je mnogi zavoleli.

 

Milka je bila dama sa diplomom Filološkog fakulteta, a pravilan način izražavanja i srpski jezik držala je u malom prstu, ali i srcu.

 

Udala se kada je imala samo 19 godina, a svom suprugu koji je preminuo pre 20 godina rodila je ćerku Katarinu i sina Tomislava. Nikada nije želela da traži drugog parneta zbog ljubavi koju je gajila prema svom suprugu.

-Jesam sama. Teško je. Samoća nije dobra ni za koga, ali ja sada ne mogu po cenu života tražiti sebi društvo, sagovornika itd. Ako bi se nešto desilo, to je drugo pitanje, ali ovako kada mi neko kaže "Što ne nađeš nekog?"... Pa to nije tako lako, naći sad nekog. Treba da izađem, pa da tražim momka - rekla je jednom prilikom lektorka koja nije skrivala veliku tugu koju je trpela zbog samoće.

Milka Canić preminula je 19. oktobra 2016. godine u 72. godini nakon duge i teške bolesti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading